BLIC LAJME

Fitoi Paga e kosovës për TRE sekonda, paraqitet si një bamirësi në të vërtetë është një nga njerëzit më të misterioz në botë

122 Lexime

15.12.2019

Hasanal Bolkijah është Sulltani i Brunei dhe monarku i dytë më i pasur në planet. „I rëndë“ 28 miliardë dollarë, pronar i disa prej hoteleve më të shtrenjtë në botë.