Faruk Ajeti në emisionin e Janosh Bugajskit: Kina dhe Ballkani Perëndimor

109 Lexime

Në emisionin me renome botërore New Bugajski Hour nga Uashingtoni, mysafir special ka qenë Faruk Ajeti, studiues në Johns Hopkins University në Uashington (DC) dhe studiues në Institutin Austriak për Politikë Ndërkombëtare në Vjenë, përndryshe diplomat në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Austri. Në vazhdim mund ta ndiqni emisionin e plotë të Janosh Bugajskit me Faruk Ajetin.