Fansat në Zvicër çmenden pas Lorent Berishës që po mahnitë në shoun gjerman “DSDS”

42 Lexime

Lorent Berisha do të jetë të shtunën në emisionin e dytë live të “Deutschland sucht den Superstar” (DSDS). Shqiptari nga Lucerni është njëri nga më të preferuarit – që veç të tjerash vërehet edhe në rrugë. Sepse fansat e mbajnë rregullisht Lorentin

Të shtunën e kaluar, Lorent Berishën (19) e pritën me duartrokitje në këmbë dhe një publik brohoritës pas paraqitjes së tij të parë live në „Deutschland sucht den Superstar“. Juria rreth Dieter Bohlen ishte gjithashtu entuziaste. Katja Krasavice madje tha: „Ti je më i miri këtu për mua!“ Ai është gjithashtu i preferuari në rrjetet sociale. Një ndjenjë e pabesueshme për djaloshin shqiptar nga Lucerni. “Nuk mund ta përshkruani fare”, entuziazmon Berisha në një intervistë për „Blick“, transmeton portali Shtegu. Ai nuk do ta harrojë kurrë këtë moment.

Ndërkohë Lorent Berisha njihet gjithnjë e më shumë në rrugë. “Kam qenë kohët e fundit në qytet dhe më janë dashur gati 15 minuta për të ecur pesë metra, sepse shumë njerëz donin një foto”, raporton ai. Kjo është e bukur dhe i jep atij gëzim të madh. Reagimet që ai ka marrë në internet kanë qenë gjithashtu vazhdimisht pozitive, veçanërisht që nga paraqitja e tij e fundit.

Edhe pse është shumë i lumtur për mbështetjen, disa gjëra i shkojnë shumë larg. “Ka njerëz që thjesht më telefonojnë në Instagram. Edhe unë mendoj me vete se nuk ka pse të jetë”, thotë Berisha. Ai gjithashtu ka fansa që mendojnë se mund të bëjnë miq me të. “Më shkruajnë dhe më pyesin se çfarë po bëj dhe gjëra të tilla”, thotë Berisha. Ai thjesht nuk do të kishte kohë për biseda të tilla. “Nuk e kam fjalën në një mënyrë të keqe, por thjesht nuk e njohim njëri-tjetrin”, shpjegon ai.

Fansat e tij më të mëdhenj janë prindërit e tij. Të shtunën ata u ulën në audiencë me postera dhe këmisha tifozësh. “Kanë qarë me të madhe dhe të nesërmen janë ngjirur për shkakun tim”, thotë Berisha duke qeshur.

Për Lorent Berishën bëhet fjalë për arritjen në finale

Në emisionin live të së shtunës, asistenti i praktikës mjekësore tashmë është gati të kalojë në finalen e madhe. Por ai nuk ndjen më presion për këtë. “Sigurisht që dua ta kthej fitoren në Zvicër”, thotë ai. Por mbi të gjitha është emocioni që po rritet. Në 2012 dhe 2013, Luca Hänni (28) dhe Beatrice Egli (34) ishin dy zviceranë që fituan shfaqjen e talenteve.

Për performancën e tij ai synon të shijojë momentin dhe të ruajë qetësinë. „Që t’u tregoj njerëzve se i përkas kësaj skene dhe se duhet ta fitoj këtë gjë“.

Lorent Berishën mund ta shihni të shtunën në orën 20:15 në emisionin e dytë live të “DSDS” në RTL.