„Exheli“ e tërhjek në vdekje Junior Malandën

41 Lexime

Lojtari i Wolfsburgut, Junior Malanda, kishte humbur jetën në një aksident rrugor afër Porta Westfalias në Gjermani, më 10 janar të këtij viti. Pas një vizite familjare në vendlindje, belgu ka dashur të kthehet në kampin e ushtrimeve, duke fjetur në veturë pa u lidhur fare. Tani, trajneri Dieter Hecking për gazetën „Bild“ ka deklaruar se Malanda javë më parë nuk e kishte arritë me kohë një avion dhe ishte vonuar në ushtrime, duke u përjashtuar nga ekipi. Kësaj radhe ai nuk kishte dashur t`i ndodhë e njëjta gjë. Bile, ai e kishte rezervuar një biletë avioni, por në fund kishte vendosur të udhëtojë me veturë.