E zë gjumi rëndë në shitore të mobiljeve

33 Lexime

Një shitësit të mobiljeve në Rorschach të Zvicrës i ka ndodhur një befasi e madhe gjatë hapjes së shitores, kur papritmas ka hasur në një vizitor që e kishte zënë gjumi pa kurrfarë brenge, në një krevat të ekspozuar në shitore, paraditen e së shtunës. Ai nuk ka mundur kurrsesi ta zgjojë gjumashin, kështu që ka qenë i detyruar ta alarmojë policinë.

 

 

Forcat e rendit mezi kanë arritur ta zgjojnë nga ëndrrat gjumashin në fjalë, thuhet në një komunikatë të policisë zvicerane të cilën e transmeton „Shtegu.com“. I rraskapitur nga një argëtim gjatë natës, 31-vjeçari kishte hyrë në shitore dhe ishte shtrirë në krevat sikur të kishte qenë banesa e tij.