Çfarë kërkon autobusi postar zviceran nëpër rrugët e Shkupit (VIDEO)

53 Lexime

Një video e një autobusi postar zviceran që po qarkullon në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut Shkup, po qarkullon aktualisht nëpër rrjetet sociale. Arsyet për këtë mund ta mësoni në video, shkruan portali Shtegu. Për të shmangur çdo dyshim, logoja dhe çdo tjetër shenjë zvicerane është dashur të hiqen gjatë shitblerjes. gjë që në këtë rast nuk ka ndodhur.