Bernmobil prezantom vozitësin shqiptar Qemal Aziri si punëtor i suksesshëm

25 Lexime

Kompania e transportit punlik „Bernmobil“ të kryeqendrës helvetike në Bernë, e prezanton vozitësin shqiptar Qemal Azirin si punëtor i suskesshëm i kësaj ndërmarrje. Në një intervistë të faqes së saj në internet, të përshtatur nga portali Shtegu, „Bernmobil ka realizuar një intervistë të shkurtër me Qemalin

Bernmobil: Ju jeni një shofer autobusi në perëndim të qytetit. Si ju duket ky profesion?
Jam shumë krenar që mund të punoj në BERNMOBIL. Si shofer autobusi, mendoj se është mirë që mund të zgjedh vetë vendndodhjen dhe shërbimet e mia. Gjithashtu më pëlqen shumë shumëllojshmëria e opsioneve të ushtrimeve, të tilla si abonimi falas i fitnesit dhe beneficione të tjera.

Bernmobil: Si funksionon profesioni juaj?

Meqenëse udhëtoj me shumë automjete në zonën e Bernës dhe Niederëangen, personalisht njoh shumë pasagjerë. Shpesh një çift i moshuar vjen në anë të rrugës për të parë nëse jam duke vozitur. Unë jam shumë i kënaqur.

Bernmobil: Sa është i mirë?

Gjithçka është më e lehtë me një buzëqeshje dhe mirësi. Sa herë që jam në humor të keq, mbyllem në banesën time. Falë qëndrimit tim pozitiv, marr gjithashtu shumë reagime vlerësuese nga pasagjerët.

Bernmobil: Ju punoni këtu të BERNMOBIL tashmë dy vjet e gjysmë. Cili ishte momenti më i mirë për ju?

Momenti më i mirë për mua ishte kur mora ofertën për vendin e punës.