all

Bageristi nga Kosova lëndon rëndë një person në Austri

33 Lexime

Më 9 shkurt 2024 rreth orës 06:00, në një kompani në komunën e Ennsit në Austri, ka ndodhur një aksident i rëndë pune

Për arsye ende të panjohura, aty është rrëzuar një 53-vjeçar nga rrethi Linz-Land, transmeton portali Shtegu. Përderisa burri ishte ende në tokë, një kosovar 29-vjeçar nga Linzi kaloi me bager pranë vendit me një kushinetë rrote me një lopatë të ngarkuar dhe nuk e kishte parë njeriun e rënë.

Ai e ka shkelur në pjesën e këmbës së majtë, duke i shkaktuar plagë të rënda. I lënduari është dërguar në spitalin e aksidenteve në Linz.