Avokati i Popullit (Grujevskit): Të arrestuarit e Kumanovës janë mirë!!!

44 Lexime

Avokati i Popullit në Maqedoni, Ixhet Memeti, ka thënë se të paraburgosurit në ngjarjen e 9 majit në Kumanovë e kanë gjendjen e „mirë“ shëndetësore!!
Sipas tij, ata janë kontrolluar nga mjekët dhe sipas tyre disa nga ta kanë lëndime më të lehta ndërkaq te disa më të rënda.
Memeti, po ashtu tha se nga deklaratat e tyre është mësuar se ata janë lënduar gjatë arrestimit.
Avokati i Popullit po ashtu konfirmon se për një rast është ngritur kallëzim penal ndaj Policisë që ka përdorur dhunë të tepruar.

Ixhet Memeti si duket e ka humbur sensin e realitetit apo ndoshta ashtu i kan thene qe te thot!