Ali Ahmeti, kryetari që i turpëron shqiptarët në Qeveri

74 Lexime

Analisti dhe gazetari i njohur shqiptar Nazif Zejnullahu, në profilin e tij në Facebook ka postuar një shkrim lidhur me deklaratat e fundit të liderit të BDI-së, Ali Ahmeti për ngjarjet në Kumanovë, me këtë përmbajtje:

 

Çka flet kyja?
Kryetari që i turpëron shqiptarët në Qeveri, Ali Ahmeti, ka thënë se „Kumanova do të zbardhet deri në vdekje“.
Oho, fjalë e madhe kjo! Por, ai nuk ka thënë se KUSH duhet të vdesë derisa të merret vesh e vërteta! Pastaj, për cilën „Kumanovë“ e ka fjalën, sepse atë natë kur ai ka folur „njuz-njuz“, janë kapur shtatë „terroristë“ të rinj, me siguri nga krehja dhe torturimi i më shumë se 700 shqiptarëve nëpër shtëpitë e tyre në Shkup e Kumanovë. Herët kah sabahu…
Di çka flet ky njeri?