Albfriends.com : Vendtakimi i parë shqiptar online!

42 Lexime

Sot startoi platforma Albfriends.com, e cila mundëson lidhje me një vajzë apo djalë shqiptar kudo në botë dhe, pse jo ta gjeni edhe personin e ëndrrave tuaja

Motoja e kësaj platforme që është lansuar është t’ju mundësojë të gjeni personin që ju dëshironi ta takoni dhe që ju përshtatet, kudo në botë. “Albfriends”, i lansuar nga një ekip profesionistësh ndërshqiptarë të diasporës dhe hapësirave shqiptare, pa dyshim se do të jetë një “dritare” e re online dhe më se e nevojshme për vajza dhe djem, për të mundësuar një komunikim më të lehtë dhe të sigurt dhe për të gjetur personin e dëshiruar.

Albfriends është vend ideal për komunikim të drejtpërdrejtë mes të rinjve, vajzave dhe djemve, për miqësi të reja, për njohje dhe, pse jo, ta gjeni edhe personin e ëndrrave tuaja!

Nuk ka rëndësi ku gjendeni, Albfriends bën të mundur të gjeni personin që ju e dëshironi në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovë Lindore, Mal të Zi dhe kudo në diasporë: Zvicër, Gjermani, Austri, Itali, Beneluks, Francë, vende nordike, SHBA, Kanada, Australi, etj.

Me “Albfriends” nuk do të mbeteni më vetëm.

Albfriends është një urëlidhje serioze që mundëson të njohtoheni me një djalë apo një vajzë shqiptare nga vendlindja apo nga diaspora. Me Albfrends shumë shpejt do të gjeni miq të rinj ose partnerë për lidhje serioze dhe se njohja dhe kontakti me njerëzit e tjerë do të jetë më tepër cilësor dhe shumë i sigurt, duke respektuar privatësinë e secilit sipas standardeve ndërkombëtare.

Opsionet e kërkimit që ju mundëson Albfriends.com janë të shumta, sikurse për nga profili i personit që ju ëndërroni ta njohtoni, vendi i prejardhjes apo edhe vendi i banimit, grupeve të interesit sipas aktiviteteve, mundësitë e filtrimit të dhënave që doni t’i bëni publike, etj.

Për promotorët e këtij projekti, me këtë hap të rëndësishëm shoqëror, edhe shqiptarët, sikurse edhe kombet e tjera, do ta kenë platformën e tyre që do t’ iu lehtësojë lidhjet dhe krijimin e çifteve ndërshqiptare.

Faqja Albfirends ngërthen në vete edhe informata të ndryshme argëtuese për dashuritë, ndarjet, zënkat e VIP-ave, jetën e personazheve publike me të njohurat dhe të panjohurat e tyre.

Për më shumë: www.albfriends.com; info@albfriends.com

/Albinfo/