Uragani i Diasporës po i afrohet Maqedonisë, nuk ka kush e ndalë!

33 Lexime

18:18:14                2016-12-07

 

 

 

 

 

Mobilizimi i diasporës shqiptare për zgjedhjet e 11 dhjetorit po i përngjan një uragani të vërtetë. Sonte janë nisur edhe mërgimtarët nga Berlini dhe Austria, të cilët vijnë me transport të organizuar. Ata thonë se rrugës për në Maqedoni po mbretëron një atmosferë e vërtetë festive, sepse më 11 dhjetor do të përfundojë golgota e shqiptarëve të Maqedonisë. Diaspora i është përgjigjur masovikisht apelit të Lëvizjes Besa që të vijën dhe të shfrytëzojnë të drejtën e votës.

 

 

 

 

Një fluks i vërtetë i mërgimtarëve shqiptarë në drejtim të Maqedonisë pritet të niset nga vendet evropiane të enjten dhe të premten, për të votuar për ndryshim të pozitës shqiptare në Maqedoni. Në fotografitë më poshtë mund të përcillni atmosferën që po mbretëron mes mërgimtarëe rrugës për në atdhe. (LAJM)