Si ishte ai proverbi: Shkoi dhia t`i marrë brirët…

42 Lexime

Një patrullë e Policisë federale gjermane, gjatë javës ka kontrolluar një shtetas 15-vjeçar maqedonas, në stacionin hekurudhor të Erfurtit në Gjermani. Me këtë rast, ata kanë konstatuar se i riu ka qenë i kërkuar për arrestim, për shkak se nuk ishte paraqitur në gjykatë në datën e caktuar për mbajtjen e një seance gjyqësore. Pas, sjelljes së tij me sukses para gjykatësit, 15-vjeçari është liruar nga akuzat. Me këtë rast janë informuar edhe prindërit e të riut dhe babai kishte shkuar për ta marrë në shtëpi. Gjatë kontrollit ndaj babait, policia kishte vërejtur se edhe ndaj 40-vjeçarit ishte lëshuar një fletarrest, për shkak të një borxhi në një shumë prej 327 eurosh. Këtë borxh ia pastroi një i afërt i tij, kështuqë fletarresti u anulua menjëherë.