Shqiptari nga MV shpetoi nga vdekja e sigurt nje zvicerane

152 Lexime

Florim Sefedini nga RMV, me vendbanim ne Bern, te enjten ka shpetuar nje te moshuar zvicerane, ne menyre spektakolare. Ne te vertete, Florimi eshte perkujdeses i nje azili te moshuarish. Pernjehere, drejtori i azilit e therret ne telefon dhe i tregon se ne azil eshte rrezuar nje e moshuar. Pa nje, pa dy, Florimi shkon si rrufe ne azil.

Mirepo, per fat te keq, çelsi per te hyre ne azil deshton dhe nuk funksionon. „I degjoja nga jashte ofkellimat e plakes, ndersa mua po me humbiste durimi me çelsin. Menjehere me shkoi ndermend te nje pale shkalle te larta te cilat i vendosa ne nje pjese te murit dhe u ngjita ne terrace. Prej aty zbrita poshte dhe arrita te e moshuara e cila dukej se ishte prane vdekjes“, rrefen ngjarjen Florimi enkas per „Shtegu.com.

Ai e kthehu ne krahun e djathte, ia ngriti koken dhe ia vendosi nje jastek, duke i dhene ndihmen e pare. Sherbimi i emergjences arriti ne vendngjarje shume shpejt dhe u perkujdes per trajtimin e metuutjeshem.

Per kete veprim, Florimi 48- vjeçar mori shume levdata nga pergjegjesit.