Selajdin Shabani: Në vend të nekrologut për Almirin

105 Lexime

17:57:57              2016-07-03

 

 

 

 

Korrik 2016 :
„Frike nga liria“
Ne kete NATE te MADHE edhe fjalet humbin kuptimin! :
Nuk ka vend per fjale!
Sikur fjalet nuk kane peshe!
Ofshame!
Sikur ngushellimi humb kuptimin!
Sot edhe qielli, edhe moti u çuan peshe!
Gjumi nuk ka gjume!
Zemra nuk behet gur!
Heshtje varri!
Shpirti i ALMIRIT le te prehet ne paqe, e Zoti e meshirofte ne parajse!
A vritet pafajsia!;
„Dhe loti vjen tek gjaku
dhe gjaku vjen tek loti…“(Leonora Jakupi)
Ngushellime familjareve!
Edhe une jam Almiri!

 

 

13482793_10207766833502079_568132578651699738_o

Profesor:  Selajdin Shabani