Rrihet Milenko Nedelkovski

262 Lexime

 

 

 

 

18:35:16           2016-04-21

 

 

 

 

Mësohet se mbrëmjen e së mërkurës, është rrahur brutalisht gazetari maqedonas Milenko Nedelkovski, në një restorant në Shkup.

 

 

 

Incidenti ka ndodhur në një restorant në qendër të Shkupit dhe informatat fillestare dëshmojnë se mes gazetarit Nedellkovski fillimisht ka filluar një zënkë verbale me dy përsona të panjohur.

 

 

 

Më pas, këta persona kanë filluar ta grushtojnë dhe nga incidenti, Nedelkovski ka mbetur rëndë i lënduar në pjesën e kokës dhe të syrit.

 

 

 

Zhurnal është në përpjekje që ta konfirmoj informacionin nga ministria e punëve të Brendshme.

 

 

 

Ndërkohë, gazetari Nedellkovski njihet në opinion e Maqedonisë me një urejtje të madhe ndaj popullit shqiptar, mandej nëpër emisionet shpeshherë i fyen shqiptarët duke i quajtur si “indijan”, “fise të ardhura” e shumë gënjeshtra të ngjashme. Madje, një incident i tillë si pasojë e gjuhës së urejtjës që përdor Nedellkovski, mund t`i përsëritet edhe në të ardhmen. © ZHURNAL.mk