Rioni është foshnja e parë e spitalit me famë botërore Insel të Bernës

43 Lexime

08:43:42                2017-01-02

 

 

 

 

 

Në klinikat e femrave të spitaleve Insel të Bernës dhe të Münsingenit, gjatë vitit të kaluar kanë lindur gjithsej 2.248 foshnje. Me këtë, numri i lindjeve në këto dy spitae mbetet stabil, pohojnë nga Insel Gruppe, përcjellë „Shtegu.com“.

 

 

 

Fëmija i parë i „Lindenhofgruppe“ për këtë vit është një djalë, i cili ka lindur në spitalin Engeried.

 

 

 

Ndërsa foshnja e parë e spitalit të njohur me famë botërore, „Insel“ është shqiptar, i cili lindi në ora 02.26, ndërsa quhet Rion Morina.

 

 

 

 

http://www.telebaern.tv/118-show-news/13992-episode-sonntag-1-januar-2017/32993-segment-neujahrsbaby-rion-erblickt-licht-der-welt