Myslimanja e martuar me policin maqedonas ka bërë jehonë të madhe në mediet botërore

58 Lexime

09:42:34                     2017-01-02

 

 

 

 

 

Gjatë arratisjes së saj, një myslimane nga Iraku është dashuruar në një polic të krishterë. Prindërit e tyre as që kanë dashur të dinë për një gjë të tillë.

 

 

 

 

 

Shtetasja e Irakut, Noora Arkavazi ishte e sëmurë dhe e stërlodhur, kur në mars të vitit të kaluar kishte arritur në kufirin maqedonas. Ajo ishte në arrati dhe për qëllim kishte të vazhdonte rrugën për në Serbi. Por, partimas, dashurohet në policin maqedonas, Bobi Dodevski, përcjellë „Shtegu.com“. Në videon e mëposhtme, çifti i shumëpërfolur nga mediet botërore rrëfen historinë e vet aventureske. Në te, Noora rrëfen se përse prindërve të saj nuk u ka treguar për martesën me Bobin.