Reshat Ibrahimi i impresionuar nga tifozët tetovarë: „Ballistët“ si „La Doce“ të Boca Juniorsit

96 Lexime

22:49:47              2016-04-10

 

 

 

Redaktori sportiv i të përditshmes në Maqedoni, „Lajm“, gazetari Reshat Ibrahimi është impresionuar nga ndeshja derbi shqiptare në mes të ekipeve të Shkendijes dhe Renovës, e cila përfundoi me fitore të merituar të ekipit vendës, me rezultat 3:1. Lidhur me ambientin e flaktë dhe të mrekullueshëm të cilin e krijuan tifozët vendës „Ballistët“, ai ka bërë një postim në profilin e tij në Facebook, duke i krahasuar „Ballistët“ me tifozët e Boca Juniorsit, të cilët njihen si përkrahësit më të mëdhenj në botë të ekipit të zemrës. Në vazhdim, ja edhe postimi i tij i plotë:

 

 

ball

 

 

 
„Një foto, sa një mijë fjalë!

 

 

Tifozët e Shkëndijës, Ballistët dhe stadiumi i qytetit në Tetovë sot ma çoi mallin e tifozëve „La Doce“ dhe stadiumit “Bombonera” të Boca Juniors në Argjentinë.
Hallall ju qoftë për ambientin e krijuar!“.

 

 

 

 

ballll