Ramadani: Reagimi i BDIsë për vrasjen e Shqiponjës si për fitoren e Reall Madridit

56 Lexime

Për reagimin e BDI-së pas vrasjes së Komandant Shqiponjës, që ka qenë i qetë dhe i relaksuar, e ka vërejtur edhe analisti Ramadan Ramadani, i cili përmes Facebook-ut ka pyetur nëse reagimi i tyre ishte për fitoren e Real Madridit apo për ndonjë terrorizëm në Gjermani, raporton „lajmpress“.

„Vallë çfarë super flladitës kanë këto DUI-BDI që janë kaq cool dhe reagimi i tyre për fitoren e Real Madridit dhe ndonjë terrorizëm në Gjermani është shumë më i gjatë se ky për vrasje dhe plumba nëpër degën e tyre partiake?!“ ka shkruar Ramadani.

Ndërsa në reagimin e BDI-së u tha:

‚BDI shpreh keqardhje për ngjarjen tragjike që ka ndodhur në Kumanovë, kurse të lënduarve u dëshiron shërim sa më të shpejtë.“ /Lajm/