A mos e njehë rastësisht ndokush këtë njeri ?!

49 Lexime

Para dy javësh, policia zvicerane në lokalet e veta, ka marrë një person të hutuar. Deri më tani nuk ka mundur të identifikojë personin, prandaj ajo kërkon ndihmë nga popullata.

 

Personi në fjalë ishte ndaluar më 14 korrik të këtij viti në rruëgn „Rue de Romont“ në Friburg të Zvicrës, thuhet në një komunikatë të policisë zvicerane të lëshuar gjatë të enjtes. I panjohuri ka bërë deklarata të pakuptueshme dhe sillej në mënyrë të dezorientuar. Për momentin, personi i moshës në mes 30 dhe 40 viteve, 1.80 cm i gjatë dhe që flet gjuhën frenge, gjendet në përkujdesje mjekësore. Gjatë ndalesës, ai ka pasur veshë një bluzë ngjyrë kafeje, xhinse të kaltra dhe atlete.
Deri më sot, policisë zvicerane nuk i ka shkuar përdore që ta identifikojë këtë person, prandaj ajo i lutë të gjithë ata persona që e njohin këtë njeri, të paraqiten në polici.