Policia shqiptare bastisë lokalet e natës në Gjermani

39 Lexime

06:40:26                   2016-10-14

 

 

 

 

 

Në këndin rozë të rrugës Antoniusstrasse në Aachen të Gjermanisë, natëne së enjtes është zhvilluar një aksion i madh policor. Me këtë rast, kanë marrë pjesë forca policore nga Gjermania dhe Shqipëria, inforon „ëdr“, njofton „Shtegu.com“.
Policia me këtë rast ka bastisur një bordel dhe shtëpitë përreth, ndërsa janë marrë në stacionin policor disa femra. Bastisja kishte të bëjë me prostitucionin ilegal, shfrytëzimin e femrave dhe trafikimin me qenie njerëzore nga Europa Lindore. Qendra e veprimit ka qenë e vendosur në Entin federal të kriminalistikës në ëiesbaden. Nga atje kanë deklaruar se bëhet fjalë për një aksion ndërkombëtar të koordinuar, i cili do të zgjasë edhe më tej. Informata më të hollësishme pritet të jepen gjatë javës së ardhshme.