Një vdekje e rëndë trondit diasporën tonë në Zvicër

20 Lexime

15:12:24                    2017-01-02

 

 

 

 

Vdekja e papritur e një të riu shqiptar në Lozanë të Zvicrës qe ka ndodhur sot ka goditur jo vetëm familjen e tij, por edhe mbarë diasporën shqiptare në këtë qytet dhe në krejt Zvicrën, shkruan „LAJM„.

 

 

 

Sipas informtave të pakonfrimuara, merret vesh se ai ka qenë i punësuar në policinë zvicerane, kurse shkaqet e vdekjes ende po hetohen. Edhe pse ende nuk është bë i ditur identiteti i tij i saktë, thuhet se bëhet fjalë për djalosh 28-vjeçar me prejardhje nga Lugina e Preshevës, i cili me bujarinë dhe fisnikërinë e tij ka qenë i dashur dhe respektuar në mesin e shqiptarëve të Lozanës. (Lajm/Shtegu)