Muhamed Zekiri flet për rastin me Xhevat Ademin dhe deklaratën shokuese të prindit që e denoncoi

69 Lexime

2019-08-30

Ajo qe i ka ndodhe Xhevat Ademit dhasht Zoti askujt mos ti ndodhe. Por pavrsishte funkcionit qe ushtron, as ai dhe askush tjeter nuk guxon te jete mbi ligjin. Jam i shokuar nga deklarata e prindit te personit te dyte te pla gosur, mjekut Jusuf Bilallit se ne rastin qe ndodhi para nje muaji ne nje dasem ne Tetove, pikerisht deputeti Ademi ka qene njeri nga dy personat qe kane gjuajt me ar me, me ç’rast dy te ri mbeten te plago sur, njeri prej tyre edhe vet djali i deputetit. Perveç pergjegjesis morale askush nuk duhet te amnistohet as nga pergjegjesia penale! P.S Para ca ditesh lexova nje lajm se ne Norvegji nese nuk gaboj nje minister eshte dorhequr vetem nga shkaku se kishte mar me vete ne pushim celularin e tij zyrtar.“, shkruan Muhamed Zekiri nënkryetar i LSDM-së./almakos