Mërgimtarët kosovarë mirëpriten në atdhe (Video)

32 Lexime

Gurbetçarëve kosovarë nuk po u bie të presin gjatë në rend.

Sapo të hyjnë në pikën kufitare në Merdare, mërgimtarët priten si është më së miri.

Zjarrfikësit e Podujevës kujdesen që veturat e tyre të mos ndoten dhe të freskohen së paku derisa tu nënshtrohen kontrolleve kufitare. /Klan Kosova/