L`Equipe francezëve: Ju lutemi këndojeni Himnin e Flamurit Shqiptar (VIDEO)

56 Lexime

23:19:59          2016-06-15

 

 

 

 

Gjiganti gazetaresk sportiv i Francës, e përditshmja „L`equipe“, disa orë para ndeshjes në mes të Francës dhe Shqipërisë, i ka këshilluar francezët që ta mësojnë dhe interpretojnë himnin shqiptar. „Kësaj mbrëmje të së mërkurës në Marsejë, do të intonohet himni shqiptar. Keni edhe disa orë për ta mësuar tekstin (në fonetikë). Kjo këngë është krenaria e shqiptarëve. Gjëja më e vogël e Francës si mikpritëse e KE, që të nderojë kundërshtarin është duke e kënduar Himni i Flamurit (L’Hymne au Drapeau). Shqiptarët nuk e kanë gjuhën e lehtë, prandaj ne ju propozojmë që ta këndoni në stilin karaoké, shkruan „L`Equipe“, njofton „Shtegu.com“.

 

 

 

Ja vegëza ku mund ta shihni videon në fjalë.

 

 

 

http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Chantez-l-hymne-albanais-a-tue-tete/695037#xtor=RSS-1