LAJM I FUNDIT: Shqiptarja Albjona Muharremaj zgjidhet „Miss Deutschland“ 2015

68 Lexime

Gjermania tashmë ka „Missin“ e saj të ri. Shqiptarja Albjona Muharremaj e fitoi këtë titull në një konkurrencë në Dortmund.
„Miss Deutschland Europa“ u zgjodhë Tatjana Genrich, „Miss Deutschland Intercontinental“ Mailin Marrero ndërsa shqiptarja Albjona Muharremaj u zgjodhë „Miss Deutschland World“. Tri kandidatet u zgjodhën gjatë mbrëmjes së të shtunës në një shou të mbajtur në Dortmund, në konkurrencën e 16 kandidateve.
Bayerni ka fituar në Dortmund, shkruan „Die Welt“, transmeton „Shtegu.com“: Albjona Muharremaj nga Mynihu është „Miss Deutschland World“ i ri. Njëzetvjeçarja shqiptare ka fituar në mesin e 18 konkurrenteve. Për herë të parë, finalja në Dortmund ishte shumë modeste, pasi parakalimi në bikini ishte anuluar, ndërsa pjesëmarrëset para jurisë u paraqitën vetëm me veshje bashkëkohore të mbrëmjes dhe veshje koktej.
Përndryshe Albjona Muharremaj ishte zgjedhur edhe si përfaqësuesja e Kosovës në Mis Intercontinental 2014, ndërsa kohëve të fundit po përflitet se është e dashura e re e Shpat Kasapit.