„Kur mungon macja në shtëpi, minjtë hedhin valle“ edhe në Zvicër

124 Lexime

Natën e së shtunës, policia zvicerane në Matran të Friburgut, është dashur të intervenojë për shkak të prishjes së qetësisë së natës. Në mungesë të prindërve të tij, një 16-vjeçar kishte organizuar një festë me, hiq më pak se 200 mysafirë të ftuar.

Policia kantonale e Friburgut i kadetyruar përgjegjësit që ta pastrojnë lagjen nga mbeturinat që i kishin bërë. Më në fund, ajo u kishte bërë thirrje mysafirëve që të shpërndahen, thuhet në një komunikatë të saj, transmeton „Shtegu.com“.

Kërkesat e policisë u përmbushën nga të rinjtë dhe pak pas orës një të mëngjesit, ata u larguan në drejtim të qytetit të Friburgut me autobusë urbanë. Për tu kujdesur për qetësi, policia ka qenë e pranishme deri në orët e vona në rrethinë.