Kosovari i uritur nuk arrin dot ta thyejë xhamin e furrës

34 Lexime

21:45:58                 2016-11-06

 

 

 

 
Policia kantonale e Gjenevës, të enjten ka arrestuar një kosovar 43-vjeçar pranë dritares së një furre në Komunën Lancy.

 

 

 
Ai ose nuk ka ditur, ose nuk xhami ka qenë shumë i fortë, pasi me 28 të goditura me çekan dhe dy goditje me gurë, nuk ka mundur ta thyejë vitrinën e furrës në rrugën „rue des Pontets“ në Lancy, njofton „20 Minutes“ frankofon, transmeton „Shtegu.com“. Përkundër të gjitha përpjekjeve të veta, policia ka arritur ta kapë kosovarin në vendngjarje. Ai iu ka thënë se ka qenë shumë i uritur dhe ka dashur të marrë diçka për të ngrënë. Kosovari i është dorëzuar Prokurorisë për procedurë të mëtutjeshme.