Informata shokuese të Bozhinovskit për Liqenin e Smillkovës – i involvuar edhe Veljanovski ?!

44 Lexime

23:14:18              2016-04-16

 

 

 

 

Gazetari dhe pronari i portalit „Burevesnik“, Zoran Bozhinovski në profilin e tij në Facebook, ka postuar detaje të reja për rastin e Liqenit të Smillkovës.
Ja edhe postimi i tij i plotë të cilin e transmeton „Reporter.mk“, ndërsa përcjellë „Shtegu.com“:

 

 
„Atë që sot e mora vesh për rastin e LIQENIT TË SMILLKOVËS dhe që e posedoj, nuk guxoj ta publikoj pa përgatitje dhe mbrojtje përkatëse. Por, publikisht mund të parashtroj dy pyetje:

 

 

 

1. Zotëri TRAJKO VELJANOVSKI, çfarë kërkuan tek JU në shtëpi të rinjtë, disa orë para se të vriteshin?

 

 
2. A jeni i përgatitur JU Zotëri Veljanovski të dëshmoni për këtë rast në poligraf: JU, bashkëshortja e juaj, djali dhe bija, si dhe anëtarët e sigurimit tënd?
LUTJE PUBLIKE tek të gjithë ata që po e lexojnë këtë, ndërsa keni vullnet të mirë: shpërndajeni këtë shkrim! Në burg gjenden njerëz plotësisht TË PAFAJSHËM….“, shkruan Bozhinovski.