Hashim Thaçi dhe gjithë të tjerët betejë kundër VV-së

28 Lexime
 
2019-08-31
 
 

Naser Pajaziti

 

Sot u pa qartë se në zgjedhjet e 6 tetorit do kemi betejën mes Hashim Thaçit, i cili thuajse ka në dorë gjithë spektrin politik dhe Albin Kurtit. Apo një garë e kontrolluar dhe dirigjuar të gjithë kundër VV.

Këto janë zgjedhjet e milionave në një garë të pabarabartë, ku klanet e ndryshme monopoliste janë në gatishmëri për të blerë gjithçka për vazhdimin e jetëgjatësisë së pushtetit të trinomit.

Pas 7 tetorit do shohim gjitha flirtet, përpjekjet dhe kombinatorikat vetëm e vetëm Albini të mos jetë kryeministër. Hashim Thaçi është koka kyçe që vështirë do lëshojë fronin e pushtetit të tij./ina