Gjysmёn e jetës me kuptimin e plotë të fjalës

51 Lexime

Pasi një çift gjerman ndahet zytarisht, ish bashkëshorti ka kërkuar nga gjykata që qё t`i jepet gjysma e pasurisë së përbashkët. I dëshpëruar tej mase, nga fakti se të gjitha i kishte blerë personalisht, ndërsa bashkëshortja ia kërkonte gjysmën, ai veproi në kuptimin e plotë fjalës !!? Pasi i „ndanë“ përgjysmë të gjitha gjërat që i kishin si pronë, gjysmat që i takojnë ligjërisht bashkëshorets, ia dërgon me postë. Ja edhe disa foto që po qarkullojnë në rrjetet sociale.

E42A07FA7370A26DC7A8ECB99ACD73EDFF1C30E8FD5C137F674144BBFC5FB55CC4F8FA514611AD6E07F23BBE45F4E1B0C4A17B8EEDFA20BE064086C34E415D2F21205FCC4112DE356E86DF3BB2ACBD8CB9D64CAF9F53A42201FB6B99D5D879CD227E87602815B380A5AC98E217E4BA35170D28C98846B8A94E4381FBEA6FBA0395F371B89966C19156B57A768B0B8C8839D2881F02B9F3B9DEABFFE773F4942335B4B28FBF35CDE181003B4A49A1C1538D812697F9626A2ED07D620F8B4EA9E96A610C9C2926BF5124A11209771C625E07D068EEE07547EA158617BAB1F81E982C5F4AB19B634BDC120AFA65026493D1

Gjysmёn tjetёr e cila i takonte atij, ai ka vendosur ta shesë ne „ebay“ me emrin „der.juli“ p.sh ndokush mund të shkruajë përse të blej ndokush një iPhone të përgjysmuar. Por, paramendoni, ky model ёshtё përgjysmё më i lehtë dhe është mё i lehtë pёr tu mbajtur, pёrgjigjet bashkëshorti i divorcuar në „der.juli“ nё ebay.

Përpos të gjitha katrahurave që pasojna pas ndarjes, ai nuk e ka humbur humorin dhe duhet tё pranojmë se idea ёshtё shumё origjinale.