Gazetari serb e kërcënon Vuçiqin me heqje tē kokĕs

33 Lexime

Kryeredaktori serb i „Tabloid“ Milovan Brkiq, njĕ bashkèpunëtor i afërt i organizatorit të protestave në Beograd, të quajtura „Sërbija kundër dhunës“, ka dhënë një deklaratë skandaloze. Ai ka deklaruar se Vuçiqit duhet t’o hiqet koka, informon portali Shtegu.

Ai ka shtiar se ardhmërinë e Serbisë si duket do ta zgjidhin adoleshentët e Serbisë me armë dhe i mllefosur ka filluar ta ofendojë rëndë presidentin Vuçiq, duke kërkuar që t’i hiqet koka.