BS Finanz&consulting GmbH rifillon me punë më 26 maj 2020

140 Lexime

Të nderuar klientë

Gjendja e jashtëzakonshme që ka mbretëruar kohët e fundit për shkak të pandemisë, na detyroi që të jemi të kufizuar në ushtrimin e aktiviteteve tona në fushën e sigurimeve, por megjithate BS Finanzen&Consulting ka qenë pranë klientëve të vet gjatë gjithë kohës.
Nga data 26.05.2020 fillojmë sërish me orar të plotë pune, me plot risi dhe shërbime të reja si në fushën e sigurimeve shëndetsore, po ashtu edhe në fushën e financave.
Kemi kënaqësinë që të jemi në shërbimin tuaj duke ju kthyer normalitetit në punë.
Së bashku do t`ia dalim edhe më të fortë kundër kësaj sfide globale.
BS Finanzen& Consulting Team ju dëshiron shëndet dhe gjitha të mirat.