Bruce Lee në Stamboll

81 Lexime

Një turist irlandez ne Stamboll padashur i rrëzon shishet e ujit. Del pronari i dyqanit dhe e rrahë, ndërsa atij i bashkëngjiten edhe fqinjtë dyqanxhinj. Por, ata nuk e kanë ditur dhe as që u kishte shkuar ndër mend se turisti ishte bokser dhe ua jep hakun krejtve. Mirëpo informatat e fundit të paraqitura në mediat turke thonë se ai nuk është irlandez, por nga Kuvajti, kurse emri i tij është Mehmet Abaz. Siç raportojnë mediet turke, më së keqi në këtë rrahje ka pësuar pronari i shitores (me bluzën bardhë e kaltër), të cilit i janë thyer dy dhëmbë.

Për me shumë shihni videon.