Atmosferë vëllazërore në Shkodër, tifozët kroatë mbajnë plisa dhe këndojnë “Ubij Srbina”

30 Lexime

18:07:14                 2016-10-06

 

 

 

 

Atmosferë e jashtëzakonshme miqësore po mbretëron rrugëve të Shkodrës mes tifozëve të kombëtares kosovare dhe tifozëve të kombëtares kroate, raporton ekipi i Gazetës Lajm nga Shkodra.

 

 

 

Tifozë të kombëtares kroate mbajnë Plisa të bardhë me shqiponjën Kuq e Zi dhe brohorisin “Kosovo Republika, Kosovo Drzhava” (Kosova Republikë, Kosova Shtet), kurse nga ana tjetër edhe tifozë kosovarë vërehen duke brohoritur Kroacia, Kroacia.

 

 

 

Në shenjë miqësie me shqiptarët , tifozët kroatë bëjnë edhe shqiponjën dy krenare.

 

 

 

Tifozë të dy kombëtareve njëkohësisht kanë kënduar këngën antiserbe “Ubij, Ubij, Ubij Srbina”.

 

 

 

Një tifoz kroat ka folur për kamerën e Tv Lajm duke sqaruar shkaqet se pse bën tifo edhe për Kosovën, edhe për Kroacinë. “Ne jemi popuj miq”, ka thënë ai mes tjerash. Në videot dhe fotot më poshtë mund të përcillni atmosferën miqësore mes tifozëve kroatë dhe atyre kosovarë, para ndeshjes Kosovë-Kroaci në Shkodër. (LAJM)