Aargauer Zeitung: Harroni brazilianët, shqiptarët dinë të festojnë më së miri

40 Lexime

22:54:13           2016-06-23

 

 

 

 

Pas disa ditëve shpresë dhe ankth, Shqipëria kthehet në vendlindje, pasi vendet tjera të treta ishin më të mira për sa i përket golaverazhit. Ky është një dëm i madh, ka shkruar „Aargauer Zeitung“, njofton „Shtegu.com“. Ja edhe njëra ndër arsyet që i numëron e përditshmja zvicerane:

 

 

 

Në afërsinë ku jeton redaktori Marius Egger është festuar në mënyrë madhështore: «Unë jetoj në këtë lagje. Harroni kroatët, harroni portugezët, harroni italianët. Shqiptarët janë festuesit më të vërtetë për Kampionatin Europian. Ata mund të festojnë më së miri dhe më së gjati (në rrugën Langstrasse festuan deri në ora 3 të mëngjesit). Një gjë të tillë nuk mund ta bëjnë dot as brazilianët“, ka deklaruar Marius Egger. Shqiptarë jo vetëm që festan kur e mposhtën Rumaninë, por edhe kur humbën nga Zvicra.