Vritet me thikë në dasëm një shtetas i Maqedonisë në Gjermani

49 Lexime

20:07:50                 2017-07-1

 

 

 

 

 

Gjatë një sulmi me thikë në një dasëm, në rrethinën Baden-Württemberg të Gjermanisë, ka vdekur një shtetas 30-vjeçar i Maqedonisë. Tridhjetepesëvjeçari i dyshuar fillimisht ishte arratisur, por policia gjermane e ka arrestuar dhe tashmë gjendet në paraburgim.

 

 

 

 

Motivi i vrasjes së ndodhur gjatë të shtunës në lokacionin Riederich, duhet të kërkohet në zënkat shumëvjeçare midis dy familjeve me prejardhje nga Maqedonia. Ndaj të dyshuarit është ngritur kallëzim penal për veprën penale „vrasje“.

 

 
Fillimisht, që të dy personat kishin filluar zënlën, me ç`rast i dyshuari papritmas e nxjerrë thikën dhe e godet në bark viktimën, duke i shkaktuar plagë vdekjeprurëse, shkraujnë mediet gjermane, përcjellë „Shtegu.com“. Viktima ka vdekur pasditen e së dielës në spital.