LAJME

Strugë: 30 denarë kafe, gratis pije dhe karrige për rrezitje

37 Lexime

Të gjitha plazhet janë me internet, të pastra, të rregulluara, në secilën prej tyre ka nga një minimarket, prandaj nuk ka nevojë as të bleni ushqim prej restoranteve, ditën do ta kaloni si në shtëpi, madje edhe më lirë!

Për dallim nga Ohri, ku paguhet gjithçka, në Strugë, në fakt në disa nga plazhet e saj karriget për rrezitje janë falas me pijen e blerë. Liqeni është i njëjtë, uji është më i pastër falë Drinit të Zi.

Çmimi për një krevat është 250 denarë.

Struga është qytet i vogël, andaj nuk keni nevojë për taksi ose veturë për harxhime. /Aktuale.mk/