Pushojnë të shtënat në Kumanovë

53 Lexime

Në këto momente kanë pushuar të shtënat në qytetin e Kumanovës, bëjnë të ditur burime të gazetës „Lajm“, ndërkohë që në „Lagjen e Trimave“ të banuar kryesisht me shqiptarë, akoma del tym i zi, nga vendi ku supozohet se janë shkëmbyer të shtënat nga armë zjarri. Dëshmitarët okularë gjegjësisht banorët evendngjarjes, për gazëtën „Lajm“ rrëfejnë skena rrënqethëse.

„Vendi ku është gjuajtur, është bërë shkrumb e hi. Nga ora 5 e mëngjesit filluan të shtënat, nuk e di ndërmjet kujt, por e di se tanime dy dite policia ka qene e perqendruar ne kete vend“, thote nje banore i kesaj lagjeje i cili per shkaqe sigurie deshiron te mbetet anonim.

Akom zyrtarisht nuk ka informacione per kete zhvillim.

Deri ne pritje te informacionit zyrtar, gazeta „Lajm“ i fton kumanovaret te jene shume te kujdesshem ne keto momente dhe te mos levizin pa nevoje. Kerkohe sycelesi e madhe nga te gjithe./Lajm/