Prof. Dr. Sefer Tahiri me porosi: MANU mos u bë SANU!

122 Lexime

Pas reagimeve të shumta ndaj Qulavkovës, që bëhen me të drejtë dhe me arsye, do të shohim se si do të reagojë ASHAM!

Nëse nuk reagon, e pakta që mund të thuhet është se do të pajtohet me qëndrimin e saj!
Heshtja është miratim apo?

Një pjesë të akademikësve (dhe nje pjesë të Institutit të Gjuhës Maqedonase) të tipit „shkruaj e fshi“, si kjo farë Katica, i kam quajtur „kalkulues të gjallë“, duke i veçuar ata që nuk bëjnë pjesë në këtë grup.

Debati (në gjuhën maqedonase) është zhvilluar në vitin 2017 me Aleksandar Dashtevskin mbi përdorimin zyrtar të gjuhës shqipe, në një emision që drejtoheј nga gazetari Naum Stoilkovski, i cili sot është zëdhënës i VMRO- DPMNE-së djathtiste. Prof. Dr. Sefer Tahiri

Videon mund ta ndiqni në vegzën e mëposhtme. (Shtegu.com)

 

https://www.facebook.com/sefer.tahiri/videos/10223067895793612/