Plaku: Ahmeti dhe Thaçi ia kanë menduar të keqen shqiptarëve (VIDEO)

42 Lexime

Qeverisja e Ali Ahmetit dhe Menduh Thaçit gjatë gjithë këtyre viteve, janë vite të shkatërrimit të shqiptarëve. Kështu plaku nga Merova në një intervist për Enver Nezirin thotë se këta dy liderë  gjithnjë ia kanë menduar të keqen shqiptarëve. Siç shprehet vet plaku nga Merova se Ahmeti dhe Thaçi na kanë çuar shumë pas, ne duke menduar se ata na çojnë në bashkimin e shqiptarëve ata na çuan shumë pas. Ai thotë se Ahmeti dhe Thaçi rininë e kanë çuar në rrugë tjetër a vet kanë shkuar në tjetër.

Sipas tij edhe liderët e partive të reja janë të njetë, kur vin të ulen në karige edhe këta rehen për pare. Ai në fund tha se nuk do të dal të votoje pasi më nuk ju beson asnjë partie dhe asnjë lideri shqptar.

Ndryshe nuk është i vetmi plak i cili akuzon rëndë liderët shqiptarë (Lajm)