Plaçkitje se jo mahi: E vjedhë një shishe uiski dhe e konsumon në vendngjarje

40 Lexime

12:42:19              2016-10-22

 

 

 

 

 

 

Policia zvicerane nuk e ka pasur vështirë ta arrestojë një plaçkitës mbrëmjen e së shtunës, në Wil. Shtetasi gjeorgjina ka hyrë në një qoshk, duke plaçkitur një shishe uiski, të cilën e konsumoi në vendngjarje.

 

 

 

 

Gjatë plaçkitjes së qoshkut, pak para orës 02.00 të së shtunës, gjeorgjiani 49-vjeçar ka shkaktuar një alarm, thuhet në një komunikatë të policisë zvicerane, njofton „Shtegu.com“. Përderisa ai ka konsumuar uiskin dhe ka mbushur çantën e vet me shishe të tjera të alkoolit e cigareve, dy patrulla policore kanë arritur në vendngjarjem duke e arrestuar menjëherë.