Pesë pasagjerë duhej të zbrisnin nga avioni për shkak të peshës (VIDEO)

45 Lexime

Avioni është i stërngarkuar, peshon rëndë: „Pesë persona duhet të zbresin“.

Skena të pazakonshme në një fluturim të rregullt Londër-Milano, shkruan portali Shtegu. Për shkak të kushteve të këqija atmosferike, linja ajrore kërkoi pesë persona të zbrisnin nga avioni, duke përmendur se ishin 500 kg mbipeshë.

Ende nuk ka informata nëse fluturimi është realizuar dhe kush është dashur të zbresë.