Përmbaruesit maqedonas i rrjepën qytetarët e gjorë

54 Lexime

Një personit i cili kishte një borxh prej 29.00 denarëve, përmbaruesi i ka llogaritur se duhet të paguajë një shumë prej 7,121.00 denarëve.

E pabesueshme, por borxhi prej 29 denarëve është rritur për 7.092.00 denarë. Qytetarët në shumë raste tjera janë shprehur të revoltuar dhe thonë se ndjehen të plaçkitur nga përmbaruesit, por sigurisht se ky është një rast ekstrem me të cilin nuk do donte të përballej asnjë qytetar. /Almakos/