Nyoni feston Pavarësinë e Kosovës dhe Ditën e Mësuesit

40 Lexime

18:51:26                   2017-03-19

 

 

 

 

 

 

Me rastin e Pavarësisë së Kosovës dhe 7 Marsit, në Nyon të Zvicrës është mbajtur manifestim i organizuar nga Lidhja e arsimtarëve dhe prindërve shqiptarë LAPSH. Me këtë rast, fjalën hyrëse e mbajti koordinatorja , ndërsa të pranishmëve iu drejtua edhe minisitri i Diasporës, Valon Murati i cili përkrahu fuqishëm shkollën shqipe në disaporë LAPSH „Naim Frashëri“. Fjalën e morën edhe disa mësimdhënës, të cilët apeluan që fëmijëve të mos u flasim në gjuhën gjermane apo frenge, duke i përgëzuar mësimdhënësit e tjerë shqiptarë për punën që po e kryejnë.

 

 

 

 

2

 

 

 

 
Në manifestim ishte i pranishëm edhe ambasadori i Kosovës, Ramadan Avdiu i cili gjithashtu iu drejtua të pranishmëve. Edhe ai apeloi tek prindërit shqiptarë që të mos u flasin fëmijëve në gjuhën gjermane apo frenge, duke i përgëzuar mësimdhënsit për punë e tyre të cilën janë duke e kryer menjë ndjenjë të posaçme respekti ndaj atdheut.

 

 

 

 

3