Nëse mund ta lexosh këtë, je më fatlum se 3 miliardë njerëz!

37 Lexime

00:39:09              2016-09-24

 

 

 

 

Thonë se:

 

 
Nëse ke ushqim në frigorifer, rroba për t’u veshur dhe një çati mbi kokë, je më i pasur se 75% e botës.

 

 
Nëse ke para në bankë dhe në kuletë bën pjesë në 8 % e më të pasurve të botës!

 

 
Nëse je zgjuar këtë mëngjes pa sëmundje, je më i bekuar së miliona njerëz anembanë botës që nuk do të mbijetojnë këtë javë.

 

 
Nëse nuk ke përjetuar asnjëherë burgun, torturat apo kërcënimin e urisë, je më fatlum se 500 milionë vetë të gjallë në vuajtje.

 

 


Nëse mund ta lexosh këtë, je më fatlum se 3 miliardë njerëz që nuk dinë shkrim e këndim !!! 🙁   (Tetova1.mk)