Në Gjermani arrestohet shqiptari me dhjete kilogramë kokainë

30 Lexime

12:41:12                    2017-11-28

 

 

 

Hetuesit policorë gjermanë kanë zbuluar gjithsej 10,3 kilogramë kokainë gjatë një kontrolli në autostradën A61 të një veture që e ngiste një shqiptar 32-vjeçar. Sipas një komunkate të policisë federale gjermane. droga ka qenë e fshehur në mënyrë profesionale në një konsolë midis dy karrigeve të para të veturës dhe ka një vlerë prej 707.000 eurosh, përcjellë „Shtegu.com“. Gjatë kontrollit policor, shqiptari 32-vjeçar është paraqitur i qetë, thuhet më tej. Ai ka qenë duke udhëtuar nga Amsterdami për në Itali. Hetimet e mëtejme janë ndërmarrë nga autoritetet përkatëse të Essenit. (Shtegu.com)