MK Karagaq ju ofron jetë të rehatshme edhe në Zvicër

286 Lexime

14:43:53                  2017-05-06

 

 

 

1

 

 

 

 

Tash e disa vite, sipërmarrja „Mobile Karagaq“ nga Peja është duke ecur me hapa të vrullshëm drejt majave të suksesit. E themeluar para disa viteve nga vëllezërit Zeqiri, ajo ka arritur të krijojë një traditë të begatshme tek konsumatorët anekënd Kosovës, por edhe jashtë saj. Një gjë të tillë e dëshmon edhe afarizmi i sipërmarrjes në suaza ndërkombëtare, pasi kohëve të fundit, ajo ka depërtuar edhe në tregun zviceran, që nuk është një punë aq e lehtë. Të gjitha këto janë bërë me sakrifica dhe punë ta palodhshme të stafit.

 

 

 

2

 
Për tu pajisur me një kuzhinë bashkëkohore, dhomë gjumi apo gjithë interierin e nevojshëm të një shtëpie bashkëkohore me standarte europiane, ju nevojitet vëtëm të paraqiteni në kontakt telefonat në Zvicër: Ferid Zeqiri 076 303 52 02 dhe Luan Zeqiri 076 247 39 67, të cilët ua bëjnë prodhimin e dhe montimin sipas dëshirës dhe porosisë tuaj. Nën moton „Duaje tënden“, MK Karagaq ju përshëndet gjithë bashkatdhetarëve kudo që jeni.

 

 

 

3