Metodë e mirë për ta mposhtur pagjumësinë (VIDEO)

65 Lexime

Po që se keni probleme me gjumin, një shkenctar si duket e ka gjetur zgjidhjen përfundimtare. Me trukun 4-7-8, ai beson se do t`ju zë gjumi brenda 60 sekondave. Metoda quhet „4-7-8-Teknika e frymëmarrjes“ dhe do t`ju ndihmojë që në të ardhmen të fleni sa më parë.
Ja edhe si duhet vepruar për të zbatuar metodën:
Lirojeni frymën në tërësi;
Merrni frymë thellë katër herë me hundë;
Mbajeni frymën duke numëruar deri në shtatë;
Lirojeni frymën ngadalë, duke numëruar deri në tetë;
Në fund, përsëriteni edhe një herë gjithë metodën.

 

 

Për më tepër, ju ftojmë që të ndiqni videon më poshtë: